Steen og Strøm Magasin i Nedre Slottsgate kan skilte med over 600 forskjellige merkevarer fordelt over 82 butikker og serveringssteder. Her gir vi deg en oversikt av noen av de mest velkjente merker vi kan by på, og også noen mer ukjente og nye merker.

Hermès

Hermès Paris er et fransk mote merke som ble etablert i 1837. De er kanskje mest kjent for sine high-end håndvesker i skinn, men produserer også interiør, parfymer, smykker og mye mer. Bortsett fra skinnvesker så er det kanskje deres silkeskjerf med mange spennende mønster som er mest velkjent for de fleste.

Gucci

Dette italienske merket er det de færreste som ikke har hørt om. Gucci er mest kjent for sine skinnvesker, med den velkjente logoen på spennet. I tillegg til dette så lager de også klær, sko og masse annet tilbehør til både ham og henne. Merket ble opprettet i 1921 av Gucci familien, men er i dag eid av et fransk holdingselskap.

Ralph Lauren

Ralph Lauren selskapet ble startet i 1967 i USA, og det var merket Polo som ble flaggskipet til selskapet. Mest kjent er Ralph lauren for skjorter, og den lille logoen med en polospiller til hest er gjenkjent av de fleste. I tillegg til klær så produserer de også interiør, tilbehør og parfymeri.

Michael Kors

Michael Kors merket har eksistert siden 1981, men det var først i 2006 at det ble virkelig kjent for den norske befolkning. Mest kjent er merket for sine håndvesker, men de produserer også både klær og annet tilbehør. Spesielt blant menn så har dette merket blitt alt mer populært de siste årene.

Samsonite

Denne kjente leverandøren av reiseeffekter regnes som noe av det beste man kan kjøpe inne kofferter. Selskapet ble startet allerede i 1910, men det var først i 1966 at de tok navnet Samsonite. I tillegg til kofferter så leverer de også vesker og annet tilbehør for reise og oppbevaring.

Whyred

Dette er et relativt nytt motemerke som ble etablert i vårt naboland Sverige i 1999. Dette merket fokuserer på en elegant og moderne stil for bruk til både hverdags og fest. I tillegg til klær så leverer de også smykker, tilbehør og sko.

Veronica B Vallenes

Dette er en norsk designer som holder til i Danmark. Veronica B Vallenes leker med retro og nye referanser i en herlig miks som skaper både funksjonelle og elegante antrekk. Rene og feminine linjer er det som kjennetegner designet på hennes antrekk.

Karen Millen

Karen Millen sin spesialitet er skreddersydde kåper og aftenantrekk. Selskapet ble opprettet i 1981 og produserte da ganske ordinære bomullsskjorter for andre varemerker. Det var først i 2011 at merket ble utskilt fra morselskapet og startet egne forretninger.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger startet i 1985 med å designe og produsere sportsklær for menn, men utvidet senere til å lage klær for også kvinner. Med det amerikanske flagget som logo så er dette et meget velkjent varemerke. I tillegg til sporty klær så produserer merket også parfymer.

Georg Jensen

Denne danske designen er kjent for på være en av de aller mest luksuriøse sølvsmeder. Georg Jensen begynte produksjon av sølvprodukter i 1904, og med det tidløse designet så er dette varer som fortsatt er svært populære. Fra dette merket finner man både smykker, bestikk og annet interiør.

Daniel Wellington

Denne nye svenske merkevaren innen klokker ble startet i 2011, og ble raskt en suksess da de nå er noen av de mest populære klokkene på markedet. Klokkene har et klassisk ur, men reimen er som regel i stripete nylon stoff og gjør klokken mer trendy enn vanlige klassiske armbåndsur.