Valentines dag er en dag som har blitt alt mer vanlig å feire også i Norge. Dette er en dag hvor man skal oppvakte sin kjære litt ekstra, og også gjerne gi ham eller henne en gave som viser at man setter pris på vedkommende. Gavene man gir kan være alt fra flotte ekstravagante gaver til en blomsterbukett.

Det er ikke alltid like lett å finne en ny gave så tett etter julen, men her på Steen og Strøm magasin så har vårt personale massevis av gode idèer som de vil dele med dere. Vi har her samlet de beste ideene for flotte Valentines gaver i år.

Til henne:

 • En flott eske med fransk konfekt fra Sebastien Bruno slår aldri feil. Dette er håndlaget sjokolade som leveres i nydelige små gaveesker. Dette kan også kombineres med herlige makroner.
 • Smykker er alltid et godt alternativ dersom du ikke vet hva du skal kjøpe, og hos Georg Jensen så får du flotte sølvsmykker med et tidløst og elegant design som passer til alle aldersgrupper.
 • Et gavekort på en herlig manikyr er noe nesten alle damer setter pris på, og hos Lakkbaren så kan du kjøpe gavekort på flere forskjellige behandlinger som hun garantert vil sette stor pris på.
 • Ønsker man å gi en litt ekstravagant gave så er det ingenting som sier “jeg elsker deg” som en flott ny håndveske eller lommebok fra klassiske Gucci. Dette er en gave som garantert vil holde på kjærligheten helt til neste Valentines dag.
 • En ny og frisk parfyme som oser av kjærlighet får du kjøpt hos Kicks. Her er det også profesjonelt personale som kan hjelpe deg å plukke ut den rette duften til din kjære.
 • En klokke er alltid en fin gave og Michael Kors har et godt utvalg av både klassiske og trendy klokker som garantert vil bli en godt mottatt gave. Er man usikker på stilen så er det også mulig å kjøpe et gavekort slik at din kjære får velge ut noe etter eget ønske.

Til ham:

 • Lakrids er mannlig godt og hos Lakrids by Johan Bülow så får man denne godsaken i nyskapende varianter som vekker smakssansene. Hva med en luksuriøs pakke med en spennende smak av lakris og sjokolade i et herlig samspill?
 • En klokke fra Daniel Wellington er en av de aller største trendene akkurat nå, og dette settes garantert pris på av din kjære. Velg mellom klassiske skinnreimer eller trendy nylonreimer til det tidløse uret.
 • Georg Jensen har mer enn bare sølvtøy og hos Georg Jensen Living finner man blant annet herlig varme og gode morgenkåper til late søndager. La din kjære oppleve luksusen i badekåper med frottefor fra Georg Jensen.
 • Et nytt flott skinnbelte er noe som aldri går av moten og med et kvalitets belte fra Tiger of Sweden så er dette en gave han kan ha glede av i mange kommende år. Nytt er også at det finnes vendbare belter som er brunt på den ene siden og svart på den andre, og dermed så er det det eneste beltet en mann trenger.
 • En ny herlig mannlig duft kan være til stor glede både for mottaker og giver, og dette gjør dette til den perfekte presang. Personalet på Kicks hjelper deg gjerne med å finne den duften du liker aller best.
 • Det er ikke bare menn som kan invitere ut på middag så hvorfor ikke booke et herlig måltid på restauranten Taket lengst opp i magasinet? Her kan dere sammen nyte et godt måltid med gode viner som tilbehør på den romantiske dagen.