2017 er allerede i gang og skal du rekke å reise til alle disse stedene i år så må du starte snart. Rekker du ikke alle så kan du jo bare velge deg ut noen favoritter.

Sør Korea

Dette landet er ikke som sin nabo i nord og det er helt trygt å reise hit. Landet har mye å by på både av storby- og naturopplevelser. Reiser man hit så må man for all del ikke gå glipp av en ekte koreansk middag hvor man kan grille sin egen mat på bordet. Herlig!

Mauritius

Denne lille fredelige øynasjonen ligger i det Indiske hav og ligger dermed perfekt til for de som ønsker å bedrive vannsport. Vannet er ypperlig for både dykking, surfing og bading.

Kazakhstan

Dette landet i Asia blir ofte glemt når nordmenn skal reise på tur, og det helt uten grunn. Landet er arealmessig et av de største i verden, og har masse spennende arkitektur, historie, og natur å by på.

Kypros

Kypros er perfekt for de som ønsker å reise på badeferie i middelhavet. Her finnes det massevis av fine sandstrender, og også mye man kan gjøre på kveldene. Det er også fullt av historiske bygninger og steder på øya da denne flere ganger har vært invadert av forskjellige land.

Latvia

Latvia er et undervurdert turistmål og spesielt hovedstaden Riga har mye å by på for turister. Gamlebyen her er en av Europas eldste og er full av koselige torg og trange brosteinsgater.

Ecuador

Plassert ved Stillehavet så har Ecuador noe av enhver naturopplevelse å by på. Fjell, strender, vulkaner, regnskog og varme kilder er bare noe av det man finner her. Er man i landet så bør man også få med seg en tur til Galapagosøyene som er viden kjent for sitt varierte dyreliv.

Samoa

Denne noe ukjente øygruppen består av ti forskjellige øyer som alle har en fantastisk natur. Vulkaner, regnskog, undervannsgrotter, vannfall og herlige strender er bare noe av hva øyene kan friste med.

Uruguay

I dette landet som ligger ved Argentina og Brasil så finner man et hint av Europa. Her kan man oppleve et mangfold av aktiviteter enten om dette er storby og partylivet eller en opplevelsestur på landet på hesterygg.

Namibia

Her kan man kjenne på å være på ferie uten å ha masse andre turister rundt seg. Opplev nasjonalparker, ørkener og et yrende dyreliv i dette flotte landet.

Guatemala

Se de gamle maya templene med dine egne øyne dypt inne i jungelen av Guatemala. Her kan man kjenne på den gamle sivilisasjonen som eksisterte for over 1000 år siden.

Papua Ny-Guinea

Dette lille paradis på jord er dessverre rammet av mye kriminalitet som gjør at turister ikke ønsker å reise hit. Tar man allikevel sjansen og bestiller en tur gjennom et lokalt reisebyrå så er man relativt trygg. Tar man turen så får man oppleve et av de få landene som er nesten urørt av mennesker.

Newfoundland

Denne delen av Canada har mye urørt natur og også mye å by på for den aktive turist. Kajakkturer mellom isfjell og lange turer i skog og mark er bare noe av hva man kan gjøre her.

Romania

Her kan man oppleve både sol- og badeferie og også flott natur å dra på fottur til. Landet har også mye gammel arkitektur og mange gamle slott og borger. Man kan til og med besøke slottet til selveste Dracula.

Laos

Dette landet i Asia er et rolig lite fristed for mange backpackere som har reist rundt i de travle nabolandene. Her kan man finne tilbake til naturen og senke skuldrene. Her er det nemlig ingen som har det travelt.

Aserbajdsjan

For mange nordmenn så er dette et nesten ukjent land, men det er definitivt verdt en tur. I hovedstaden så er det en følelse av at gammelt møter nytt, mens på landsbygden så er det mest gammelt, men utrolig sjarmerende. Det er også godt tilrettelagt for turister som vil oppsøke utkantstrøkene i landet.

Slovenia

Dette er eventyrlandet i Europa hvor både byer og natur ser ut som om de er hentet rett fra en eventyrbok. Høye fjell og koselige gamle byer er bare noe av det man kan se i dette vidunderlige landet.

Seychellene

Disse 115 øyene i det Indiske havet er et yndet sted for bryllupsreiser, men også for andre turister. Flotte strender og urørte øyer venter i dette lille paradiset.